Socis estratègics

La nostra experiència ens garanteix el coneixement d’un ampli ventall d’agents locals, nacionals i internacionals tant en el sector públic com en el privat. CEPS PROJECTES SOCIALS col·labora regularment amb universitats, ONG, Tercer Sector Social, governs locals, agències de desenvolupament, activistes, comunitats i centres de recerca a nivell europeu i llatinoamericà, principalment, tots els quals són companys de viatge per diferents projectes. Tenim partenariats establerts amb pràcticament tots els països de la Unió Europea, Amèrica Llatina i el Nord d’Àfrica.

CEPS PROJECTES SOCIALS és membre de diverses xarxes:

EUROPA

  • REVES. European network of Cities and Regions for the Social Economy. La missió de REVES és representar, defensar i promoure els valors comuns dels seus membres amb vista a les institucions europees i internacionals.

AMÈRICA LLATINA

  • EIX CENTRAL.Promoció de l’emprenedoria cultural i la lluita contra l’exclusió social amb socis del Perú, Xile i Bolívia.
  • REDESEARTE PAZ. Xarxa de centres culturals que intenten crear ponts de treball entre el treball comunitari i els processos artístics i culturals.

CATALUNYA

  • ECAS. Federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social que treballen de manera prioritària amb col·lectius en situació o risc d’exclusió social. El seu objectiu és sumar esforços i orientar-los per afavorir la inclusió, fer efectius els drets de les persones, promoure la plena ciutadania i contribuir al benestar de tota la població mitjançant la construcció d’una societat basada en el compromís i la corresponsabilitat.
  • AEISC. Associació Empresarial d’Iniciativa Social de Catalunya que integra les entitats privades sense ànim de lucre del sector de l’Acció Social, que proveeixen professionalment de serveis d’atenció a les persones. Els seus objectius se centren en la cohesió del sector, en la defensa dels Drets amb el foment i la reivindicació del manteniment de l’Estat del Benestar i en assegurar el futur i el desenvolupament del sector.
  • FEDAIA. Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Catalunya, representa les entitats d’iniciativa social del Tercer Sector de Catalunya que treballen amb la infància, l’adolescència i la joventut en situació de desemparament o en risc d’exclusió social i les seves famílies.
Socis
Aliats
Membre de
Contacte

info@asceps.org
T. 933 194 750 | F. 933 195 813
Gran de Sant Andreu, 388 08030 Barcelona

Treballa amb nosltres