Qui som, què fem

CEPS PROJECTES SOCIALS és una associació no lucrativa fundada l’any 1994 i compta amb 230 professionals que treballen principalment pel territori català i espanyol, amb projectes desenvolupats a llatinoamèrica i europa.La missió de la nostra organització és facilitar l’accés al capital social i cultural d’una comunitat a les persones a través del seu empoderament, el foment de la cohesió i la inclusió social i la lluita contra les desigualtats socials. Per aconseguir-ho, CEPS PROJECTES SOCIALS defineix el seu marc d’intervenció i de gestió (formació, educació, comunitat, projectes internacionals) en un model basat en l’equilibri entre eficàcia / eficiència i innovació.

A partir d’una visió estratègica, alhora que social, de les noves tecnologies i les xarxes socials, també promovem noves vies de participació i partenariats locals i internacionals. L’avaluació i la creativitat es barregen en solucions inspiradores per a la comunitat.

CEPS PROJECTES SOCIALS és responsable de la gestió i implementació de programes de desenvolupament comunitari amb clara vocació preventiva, fent especial èmfasi en projectes socioeducatius per a infants, joves i adults, la formació contínua per a professionals i investigació i desenvolupament de noves pràctiques.

L’Associació vetlla perquè es prenguin totes les mesures necessàries per protegir de qualsevol dany els infants i joves dels que té la seva guarda o que participin de les seves activitats. La política de protecció dels infants estableix la posició, el rol i les responsabilitats de l’Associació i aclareix el que s’espera de tots els implicats en l’Associació.

POLÍTICA SOBRE LA PROTECCIÓ DELS INFANTS

Socis
Aliats
Membre de
Contacte

info@asceps.org
T. 933 194 750 | F. 933 195 813
Gran de Sant Andreu, 388 08030 Barcelona

Treballa amb nosltres