Qui som, què fem

CEPS PROJECTES SOCIALS és una associació no lucrativa fundada l’any 1994 i compta amb 230 professionals que treballen principalment pel territori català i espanyol, amb projectes desenvolupats a llatinoamèrica i europa.La missió de la nostra organització és facilitar l’accés al capital social i cultural d’una comunitat a les persones a través del seu empoderament, el foment de la cohesió i la inclusió social i la lluita contra les desigualtats socials. Per aconseguir-ho, CEPS PROJECTES SOCIALS defineix el seu marc d’intervenció i de gestió (formació, educació, comunitat, projectes internacionals) en un model basat en l’equilibri entre eficàcia / eficiència i innovació.

A partir d’una visió estratègica, alhora que social, de les noves tecnologies i les xarxes socials, també promovem noves vies de participació i partenariats locals i internacionals. L’avaluació i la creativitat es barregen en solucions inspiradores per a la comunitat.

CEPS PROJECTES SOCIALS és responsable de la gestió i implementació de programes de desenvolupament comunitari amb clara vocació preventiva, fent especial èmfasi en projectes socioeducatius per a infants, joves i adults, la formació contínua per a professionals i investigació i desenvolupament de noves pràctiques.

L’Associació vetlla perquè es prenguin totes les mesures necessàries per protegir de qualsevol dany els infants i joves dels que té la seva guarda o que participin de les seves activitats. La política de protecció dels infants estableix la posició, el rol i les responsabilitats de l’Associació i aclareix el que s’espera de tots els implicats en l’Associació.

POLÍTICA SOBRE LA PROTECCIÓ DELS INFANTS

Socis
Aliats
Membre de
Contacte

info@asceps.org
T. 933 194 750 | F. 933 195 813
Gran de Sant Andreu, 388 08030 Barcelona

Treballa amb nosltres

CEPS Projectes Socials disposa, en aplicació de la legislació vigent, d’un canal de denúncies que garanteix la confidencialitat. Si creus que s’ha comés o s’està produint una infracció, ho pots comunicar. Canal de denúncies