#livingSTEM live event Barcelona, 15/09/2021

NOVA DATA : 15 de setembre 2021: trobada #livingSTEM

El projecte #livingSTEM utilitza l’experiència pràctica de Permacultura per involucrar joves d’entre 10 i 14 anys en les matèries científiques, per impulsar l’aprenentatge STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtica). A el mateix temps, crea consciència amb persones educadors i joves sobre els problemes ambientals, i els brinda alguns elements clau per a un estil de vida respectuós amb el medi ambient. El projecte #livingSTEM ofereix més de 50 activitats lúdico-educatives al voltant de sis temes.

El proper 15 de stembre es presentaran aquests recursos, i sis experiències de diferents entorns educatius, on s’han implementat algunes de les activitats.

Per assistir-hi cal registrar-se aquí.

(Aforament limitat i espai controlat per mesures de salut actuals.)

El Programa:

17:00 arribada a l’espai #plantauno (Avinguda de la Fabregada, 22, 1a planta, 08907 Hospitalet de Llobregat)

17:15 benvinguda i presentació del projecte LivingSTEM (Jordi Fabregas, Trànsit Projectes)
objectius generals del projecte, els socis de la UE, i col·laboracions local a Catalunya

17:30 presentació material educatiu LivingSTEM (gigi guizzo, CEPS Projectes Socials)
6 ámbits de recursos educatius de Permacultura i STEAM

17:45 presentació experiències livingSTEM de 6 entorns i 4 àmbits educatius, i amb activitats i edats de participants diferents:

18:40 pica pica i networking

20:00 tancament

Aquest esdeveniment està organitzat a Barcelona per Trànsit Projectes, en col·laboració amb CEPS Projectes Socials i #plantauno.

El projecte #livingSTEM està cofinançat paper programa ERASMUS + de la Unió Europea, i s’implementarà des de novembre de 2019 Fins a octubre de 2021. AQUEST lloc web i el contingut de el projecte reflecteixen els opinions dels autors, i la Comissió Europea no es fa responsable de qualsevol ús que pugui Fer de la informació continguda en el MATEIX. (Codi de el projecte: 2019-1-BE01-KA201-050529).