#ACTIVproject CEPS BCN Hackathon 18FEB2022

Sessió de treball i reflexió per a persones expertes que treballen directament amb dones que han patit aquests tipus de violències.

Quan? Divendres, 18 de febrer del 2022, de 9:45 a 13:00 hores

On? Espai #Plantauno (Avda Fabregada, 22 planta 1. 08907 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona – (acte presencial si la situació sanitària ho permet, sinó es farà online)

Assistència només amb inscripció prèvia aquí.

Es tracta d’un acte amb un nombre reduït de persones en format World Café, amb l’objectiu de fer xarxa i compartir la propia experiència amb altres persones i entitats. L’objectiu de la sessió es recollir experiències i extreure conclusions sobre la situació actual de la (re)inserció laboral de dones supervivientes de violència de gènere, debatre sobre els reptes que això comporta, i analitzar quins aspectes caldria millorar de cara al futur per que la (re)inserció laboral sigui efectiva.

L’activitat World Café serà de tres rondes de debat per extreure conclusions sobre els reptes, millores i experiències en relació a la reinserció de dones supervivents de violència masclista i de gènere.

Programa provisional:
9:45 Arribada
10:00 Benvinguda, explicació del projecte i de com funcionarà l’acte.
10:15 primera ronda World Café (general).
10:35 segona ronda (específica, segons interessos marcats al formulari d’inscripció)
10:55 tercera ronda (específica, segons interessos marcats al formulari d’inscripció)
11:15 pausa cafè i networking
11:45-13:00 Debat obert i networking per recollir conclusions de totes les persones implicades.

Aquesta acció és part del ACTIV Project, co-finançat pel programa ERASMUS+ de l’UE, on CEPS Projectes Socials és l’entitat sòcia i de contacte a Espanya, i l’acte s’organitza amb la col·laboració de LaGroc.

Seguim avançant amb el projecte ACTIV. Ja tenim publicat la guia en anglès i aviat en castellà.