[Som La Marina?] Planificant les gravacions

[Som La Marina?] Planificant les gravacions

En les últimes quatre sessions hem acabat de concretar en detall els vídeos que volem gravar durant el mes de febrer. 

Ens endinsarem en les històries de vida d’alguns veïns i veïnes, com a miralls que reflecteixen la història del barri mateixa. Vivències que ens permeten fer un recorregut per la transformació d’aquest territori en les últimes dècades. Seguirem les petjades dels espais i personatges que encara guarden la identitat oblidada del barri. Visitarem els comerços més antics, que resisteixen als canvis de l’entorn, de la mà dels botiguers. Parlarem amb treballadors de les fàbriques, ara transformades en centres culturals. Ens aproparem als nous espais de participació, on els joves ens compartiran les seves aspiracions de futur.

Una vegada definits els espais i els protagonistes dels vídeos, hem planificat les gravacions i ens hem posat en contacte amb tothom per posar data a les visites i procedir als tràmits necessaris.

També vam tenir l’oportunitat de conèixer i provar el material tècnic que farem servir per a poder-nos familiaritzar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.