Metodologie

dummy-icud

Proiectul este de testare o metodologie care implică utilizarea de diverse instrumente și acțiuni: cercetarea academică și sesiuni de instruire pilot de teren, activități creative de diseminare și comunicare.
Scopul acestei abordări multidisciplinare este de a implica oameni din medii diferite și pentru a produce o gamă largă de produse și materiale, făcându-le accesibile pentru un număr mare de oameni prin accesul la site-ul proiectului.

Pagina “Food for thought” conține o arhivă de materiale relevante găsit pe web atunci când căutați pentru teme și subiecte referitoare la fenomenul decalajului digital. Referințe și link-uri din arhiva sunt sortate pe categorii, care par a fi relevante la momentul de arhivare, dar nu într-un mod restrictiv sau de excludere.
Pagina și categorii sunt destinate să ofere hrană pentru gândire și să fie o sursă de materiale utile în domeniul educației și cercetării.

De cercetare este coordonată de grupul de cercetare Analiză Socială și Organizațională (ASO), la Departamentul de Sociologie de la Universitatea Rovira i Virgili (Tarragona, Spania), care definește cadrul teoretic și oferă fundamentul academică pentru parteneri proiect, care, în cinci țări europene, a realiza on-line de căutare, grupuri locale cu interdisciplinare (tineri din medii și contexte diferite), sesiuni de instruire pilot la locurile de muncă și implică prietenii lor, în scopul de a colecta cât mai multe dintre probleme, cazuri și exemple de decalajul digital.

Informații cu privire la cercetarea noastră din România.