LGTB associations support Barcelona’s local municipal LGBT Program


El Consell Municipal de Gais, Lesbianes, Homes i Dones transsexuals, format per una cinquantena d’entitats, els grups municipals, partits polítics i sindicats, ha destacat “el procés seguit al llarg dels darrers 18 mesos” per a la elaboració d’aquest pla, que es debatrà al plenari de juliol.
———————————————————————
Gay Pride in Barcelona
Juny 2010El regidor de Drets Civils, Joaquim Mestre, va presidir el passat 28 de juny l’acte institucional de penjada del penó amb l’Arc de Sant Martí amb motiu de la celebració de la Diada de l’Orgull Gai, Lesbià, Transsexual i Bisexual.

———————————————————————
Drets Civils in the Pink Corner of “Saló Internacional del Turisme”
15 to 18 of AprilLa Direcció de Drets Civils estará presente en el Pink Corner del Salón internacional del Turismo 2010, en el Recinto de Montjuïc de Fira de Barcelona. Encontraréis información sobre tres proyectos que se están llevando a cabo desde el Ayuntamiento de Barcelona.