'Los muros de Europa'

#sameworld

Els murs d’Europa” és una exposició de Fotomovimiento que en col·laboració amb CEPS Projectes Socials han creat una acció amb postals per impulsar el projecte SAME world i el kit educatiu gratuït sobre la justícia ambiental, drets dels refugiats i els drets de la natura.

Les postals amb 10 imatges seleccionades mostren migrants a les fronteres europees, que estan buscant un lloc segur per viure, tractant d’escapar de la guerra, la violència, la fam, la sequera i la duresa del clima. Aquesta selecció d’un parell d’imatges és un intent de ajudar-los a ser rebuts per nosaltres a través de fer visible la seva situació. Dins del nostre programa d’educació en el projecte SAME world auqestes imatges són una eina important per parlar amb joves i adults sobre els drets, ja siguin per als éssers humans, migrants o la natura.

5000 postals en paper i moltes més en format digital seran enviades a tota l’Europa per a difondre el nostre missatge: volem un #sameworld per a totes i tots!

El projecte SAME world coordinat per CIES Onlus i co-finançat per Europe Aid, és executat per 13 organitzacions en 10 països diferents de la UE, amb el suport de 12 associacions addicionals des de l’hemisferi nord i el sud. Com un dels socis CEPS Projectes Socials organitza activitats de sensibilització i educació sobre justícia ambiental. El projecte SAME world ofereix eines gratuïtes i activitats atractives per als nens i els adults entre 2015 i 2018. Aquestes inclouen:

  • kit educatiu per a mestres i escoles (13 idiomes)
  • blended course pera professors / educadors sobre justícia ambiental ( des del novembre de 2016)
  • Tallers a les escoles (vegeu socis del projecte per a informació local)
  • activitats a l’aire lliure amb els estudiants i famílies (vegeu socis del projecte per a informació local)
  • campanya viral sobre la justícia ambiental (segui-nos a FB)
  • seminaris i taules rodones internacionals (notícies del projecte)

Projecte co-finançat per la Comissió Europea. El projecte i les comunicacions reflecteixen exclusivament la opinió dels autors, i la comissió no es fa responsable del ús que se’n pugui fer de la informació. DCI-NSA-ED 2014 / 338-120