#ESDISbcn és un programa dissenyat per a atendre a persones i habitants del districte de Nou Barris majors de 45 anys, en situació d’atur. El programa està orientat a promoure nous models d’autoocupació en el sector de l’economia social i a oferir eines per a l’emprenedoria i la innovació social.

El programa ESDIS està coordinat per l’Associació Avalon i Ceps Projectes Socials i amb suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El programa ESDIS promou els valors cooperatius i de l’economia social i solidària amb la intenció de donar eines per al desenvolupament de noves activitats i/o línies de negoci per part de persones o col·lectius que volen reinventar-se professionalment o que volen donar una sortida laboral a les seves capacitats i coneixements.

L’ itinerari formatiu consta de dues parts: en primer lloc, una formació semipresencial) en emprenedoria social (on també es proporcionaran eines per a l’alfabetització digital); i en segon lloc, el què anomenem “diàlegs i panell de retorn” amb empreses socials consolidades i emprenedors socials. Consisteix en la visita a empreses socials on una persona emprendedora explicarà com treballen i com s’han consolidat.

Les accions formatives i d’acompanyament per a la posada en marxa de projectes d’economia cooperativa, social i solidària es realitzen durant els mesos de febrer i març en conjunció amb 7 entitats col·laboradores del programa.

Les inscripcions per participar en les xerrades informatives del programa ja estan obertes i es pot accedir a través de la web http://www.esdisemprenedoriasocial.cat

#ESDISbcn #ESS #coop