Oferim a estudiants (amb el suport de professorxs o educadorxs) que dissenyin continguts en xarxes socials per a la campanya #RainBowErasmusPlus que busca lluitar contra la intolerància, el discurs de l’odi i la discriminació, i sensibilitzar sobre els valors socials i cívics de la UE .

Qui hi pot participar? Joves de 14 a 19 anys, estudiant a Espanya.

Què has de fer tu o el teu equip? Dissenyar un producte o eina digital (cartell, eslògan, vídeo, flaix mob, disseny d’una samarreta, etc.) per a la campanya de xarxes socials #RainBowErasmusPlus.

Quan i com ho pots presentar? Abans del 14 de març del 2022 a través del formulari de Google

Què pots guanyar? El primer premi és per a cinc estudiants i dos professors, que seran seleccionats per assistir a la trobada europea de valors, prevista a Varna (Bulgària) del 3 al 9 de juliol de 2022.

Si vols participar i saber més sobre el concurs, informa’t aquí.

El concurs s’organitza des del projecte #RainbowErasmusPlus per promoure la inclusió social i els valors positius a través de la introducció d’educació i mètodes no formals a l’educació escolar.

Aquest projecte està finançat pel Programa Erasmus+ de la Unió Europea, i el seu contingut reflecteix només les opinions dels autors, i la Comissió Europea no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació que hi conté. Codi del projecte: 612131-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN