Concurs de foto o vídeo en xarxes: ‘som interculturals’ #BCNconcursoFATI

En el context de la Unió Europea existeix una creixent tendència nacionalista, racista i xenòfoba que, sens dubte, s’ha vist ampliada en els últims anys per les imatges sobre els refugiats i els immigrants. En aquest moment, part de la societat europea té una actitud negativa cap a les migracions, i arribada de persones d’altres països. Des del projecte FATI volem contrarestar aquestes imatges negatives, i promoure la interculturalitat i la inclusió de totes les persones en la nostra societat.

Què busquem: Fotos o vídeos amb un missatge clar que promogui la interculturalitat i la inclusió de persones migrades a la societat.

Qui pot participar: joves residents al territori Espanyol, d’edats entre 14 i 25 anys.
Concurs obert: del 19/07/2019 al 30/10/2019.
Premiem: les 3 fotos o vídeos més votats a les xarxes.
Els premis: 2 insta-càmeres LOMO i una LOMO-Kino 35mm vídeo càmera.

Com: Abans del 30 d’Octubre, comparteix la teva foto o el teu vídeo amb un missatge  que expliqui què ens aporta la interculturalitat, al teu FB, twitter o instagram amb el hashtag #BCNconcursoFATI. Si el teu compte en xarxes és privat, no podrem veure el contingut; en aquest cas envia’ns la teva foto / vídeo amb el text per al post a una de les nostres xarxes, i el compartirem per tu.

Participa i convida a amig@s que facin ‘like’ a la teva foto o el teu vídeo!

També et convidem a inspirar-te amb:

• pautes com crear i editar un vídeo per difondre a les xarxes.
• info com fer una campanya a les xarxes.
• material per participar a la campanya del #FATIproject: xapes, bocados, banners FATI.

El projecte ofereix un recull de materials de formació gratuïts i enllaços a aplicacions existents en el lloc web de FATI, útils per facilitar el camí de la “alienació a la inclusió” de moltes persones migrades a tota la UE. El lloc web compta també amb un directori d’ONGs que donen suport a les persones migrades en diferents països.

El #FATIproject ‘de l’alienació a la inclusió’ està cofinançat pel programa ERASMUS + de la Unió Europea i es porta a terme entre març del 2018 i febrer del 2020 en cinc països: Grècia, Xipre, Espanya, França, Lituània.

Apunta’t al nostre butlletí o segueix-nos a:

         

AVÍS:

Només pots participar en el concurs #BCNconcursoFATI un cop i amb un treball original, respectant els drets d’autor i la propietat intelectual. Qualsevol persona pot votar per les seves propostes favorites donant-li ‘like’ a les xarxes. Guanyen les 3 propostes amb més likes i seran anunciades el 11/11/2019 a les xarxes.

Els premis es lliuraran a Barcelona en un esdeveniment, o s’enviaran per correu en territori espanyol, als que no puguin asistir. Esdeveniment de lliurament de premis: novembre 2019 (detalls a confirmar).

El projecte FATI (2017-3-CY02 -KA205-001111) ha estat cofinançat amb el suport de la Comissió Europea. Els seus continguts i materials són responsabilitat exclusiva dels seus autors. La Comissió no és responsable de l’ús que es pugui fer de la informació difosa aquí.