Inscriu-te en aquest taller de dos dies per a professorxs i educadorxs, amb consells pràctics i recursos gratuïts sobre com explorar els valors cívics i socials amb les/els adolescents (incloent p.e. els drets humans, la prevenció del discurs de l’odi, l’alfabetització mediàtica, etc.)

4 de novembre – Teoria i metodologies: experiència projecte RAINBOW i elParlante a l’aula.
8 de novembre – Consells pràctics i exercicis: Diàleg sobre recursos i co-creació d’un projecte de edu-comunicació concret per a l’aula (amb Miro.com) basat en les necessitats reals dels alumnes.

Hora: 15-19h
Lloc: Avinguda de la Fabregada, 22 3r planta. 08907 Hospitalet de Llobregat
Taller organitzat per: CEPS Projectes Socials en col·laboració amb elParlante

Apunta’t aquí (només 8 places disponibles):

Aquesta formació s’organitza en el marc de el projecte RAINBOW té com a objectiu promoure la inclusió social i els valors positius a través de la introducció de mètodes educatius no formals en les escoles. Gràcies a un enfocament innovador, els educadors i estudiants podran interioritzar conceptes i estratègies que els permetran promoure valors comuns i habilitats crítiques.

Fins febrer 2022 educadorxs podran implementar activitats RAINBOW amb el seu alumnat, i participar en la campanya europea RAINBOW en xarxes social, per fomentar valors cívics i tolerància. També podran participar en el concurs RAINBOW, en el qual podran guanyar un viatge a Bulgària en juliol 2022 (5 alumnxs 2 educadorxs), on podran conèixer otrxs joves “activistes” d’Europa.

El Projecte RAINBOW té una durada de 3 anys des de gener de 2020 fins a gener de 2023. Ha estat co-finançat pel Programa ERASMUS + de la Unió Europea. El seu contingut i material reflecteixen únicament les opinions dels autors, i la Comissió no es fa responsable de l’ús que pugui fer de la informació continguda en ell. Codi de projecte: 612.131-EPP-1-2019-1-IT-EP-PKA3-IPI-SOC-IN.

Socis de el projecte de la UE: Associació de Formació Professional de l’Patronat San Vincenzo – Itàlia, Associació Centre de Formació Creativa (CCTA) – Bulgària; La Ligue de l’Enseignement – França; Universitat de Valahia a Targoviste (UVT) – Romania; CEPS Projectes Socials – Espanya; Educació catòlica Flandes – Bèlgica; Centre Nacional d’Obres Salesianes – Centres d’Educació i Formació Professional (CNOS-FAP) – Itàlia;