[Som La Marina?] Rutes, memòria i territori

[Som La Marina?] Rutes, memòria i territori

Vam començar el mes de novembre fent una ruta pel barri de La Marina, amb els participants a la formació com a guies. Inicialment varen triar cadascú un espai concret a visitar i anaven compartint relats personals i memòries individuals sobre el que significaven aquells llocs. Així, es teixia un mirall dels contextos i èpoques històriques dels diferents indrets del territori.

Durant les sessions següents vam tenir la presència de diferents col·lectius de la ciutat que treballen al voltant de l’audiovisual i la participació ciutadana. Ens van explicar els seus projectes i aportar moltes idees i inspiracions.

També vam començar a definir el guió del vídeo a realitzar.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.