Projectes internacionals

CEPS PROJECTES SOCIALS ha dissenyat, implementat, justificat i transferit projectes internacionals (finançats principalment per la UE) en els seus camps d’experiència: educació, lluita contra la discriminació i l’exclusió social, igualtat d’oportunitats, formació, desenvolupament de polítiques locals i innovació en l’àmbit social.

En qualsevol cas, els projectes internacionals són percebuts i experimentats des d’una perspectiva doble: d’una banda, són una font de creació de xarxes, innovació, coneixement i acció, i de l’altra, promouen visions de baix a dalt, deixant que les veus dels qui treballen sobre el terreny siguin escoltades per institucions molt més grans.

#ECHOP - donar una millor alimentació a persones que ho necessiten

CEPS ha estat seleccionat com a part d’un Projecte de Cooperació Europea – Programa Erasmus + per dur a terme el projecte #ECHOP – “Cooperació europea per acompanyar les organitzacions d’ajuda alimentària a diversificar la seva oferta i donar una millor alimentació a persones que ho necessiten” ” Aquest projecte té com a objectiu donar suport i formar els gestors de les organitzacions dajuda alimentària per promoure laccés a una alimentació regular, dalta qualitat i adequada per a les persones…Read More »

Escape Rooms per a les indústries culturals i creatives

La gamificació és el procés d aplicar mecàniques de joc a entorns no lúdics per crear experiències de joc. Està reconeguda com un bon mètode per augmentar el compromís i la motivació. Els Escape Rooms (ER) es poden considerar una forma ideal de gamificació en la formació, ja que permeten una infinitat de possibilitats de temes i àmbits que es poden tractar a través dels puzles que ofereix el joc. El projecte ER for CCIs desenvoluparà diferents activitats per explorar…Read More »

Trainers4Creativity (T4C)

El projecte Trainers4Creativity (T4C) va donar suport als Formadors/Joves Treballadors actius a les àrees creatives i culturals fent-los més capacitats i preparats per a un context dominat per la incertesa, amb el desenvolupament d’un conjunt de recursos formatius que els ajudin a oferir activitats atractives i accessibles, contribuint alhora que els SCC (sectors culturals i creatius) siguin més resilients i estiguin més adaptats a la “nova normalitat”. L’objectiu principal del projecte va ser fer que les organitzacions juvenils siguin més…Read More »

Beyond the tales - Involucrar els joves en la migració climàtica

El canvi climàtic i la migració presenten dos reptes aparentment separats. Aquests temes, però, estan inextricablement lligats. Són problemes globals que no estan aïllats, són interdependents, estan entrellaçats i complexos. Per això és important que el seu abordatge sigui de manera connexa. En aquest marc desafiant Beyond the Tales es va dirigir als treballadors juvenils per proporcionar coneixements i informació sobre aquestes temàtiques; ajudar-los a adquirir i reforçar competències sobre això, amb l’objectiu de desenvolupar una comprensió crítica de la…Read More »

#TEDDAprojet - Transició ecològica i desenvolupament sostenible de les associacions

El projecte europeu TEDDA té com a objectiu acompanyar les estructures associatives europees i altres actors a la transició ecològica, a través de la creació d’eines de formació innovadores. Aquest projecte de 26 mesos reuneix 5 socis europeus. Per què? Tal com es va anunciar en el marc del Green Deal llançat per la Comissió Europea, tots els sectors econòmics han d’apostar per la transició ecològica i solidària. Les estructures associatives són un component important del teixit econòmic i social…Read More »

Older Entries »
Socis
Aliats
Membre de
Contacte

info@asceps.org
T. 933 194 750 | F. 933 195 813
Gran de Sant Andreu, 388 08030 Barcelona

Treballa amb nosltres

CEPS Projectes Socials disposa, en aplicació de la legislació vigent, d’un canal de denúncies que garanteix la confidencialitat. Si creus que s’ha comés o s’està produint una infracció, ho pots comunicar. Canal de denúncies