La conferència internacional del Projecte ICUD sobre Discriminació Digital i Xarxes Socials  va tenir lloc del 13 al 14 de març 2014 a Barcelona al CCCB. Acadèmics, investigadors, activistes, educadors, experts d’Internet i de les xarxes socials, membres d’ONGs, professionals de l’educació i qualsevol persona interessada en les qüestions relacionades amb la discriminació a Internet i les xarxes social en especial, van participar-hi.

L’objectiu de la conferència era invitar als participants a compartir experiència i coneixements per a impulsar accions concretes amb la lluita contra la discriminació.

La conferència és l’activitat principal del projecte ICUD (Internet: Creatively Unveiling Discrimination), l’objectiu del qual és desvetllar com funcionen i es transmeten les actituds discriminatòries a les xarxes socials. La inscripció restarà oberta fins el dia 5 de març. A partir del Juny del 2014 serà disponible un anti-discrimination pack amb material didàctic sobre la temàtica, a la web del projecte.

Es pot accedir a ISUU a les presentacions i CONCLUSIONS de la conferència, un reportatge fotogràfic a flickr, i un resum de les interaccions a les xarxes socials a Storify.

Els vídeos de cada presentació es poden veure al canal Bambuser.

Per a conèixer el programa i els ponents, accediu aquí.

Si voleu rebre noticies sobre el projecto ICUD subscriviu-vos a la Newsletter, FB, Twitter, Google+.

El projecte ICUD està co-finançat pel programa de Drets Fonamentals i Ciutadania de la Unió Europea.