closer

L’objectiu del projecte CLOSER és millorar la qualitat del treball juvenil i reforçar les capacitats dels treballadors juvenils en el marc de la inclusió social, a més de contribuir en la construcció d’una societat més inclusiva, despertar la consciència dels joves i el públic en general al voltant de la inclusió social. Parteix d’una recerca realitzada als 5 països que integren el consorci (Eslovàquia, França, Itàlia, Georgia i Espanya) a la qual se suma un compendi de bones pràctiques, la formació de treballadors de joventut el mes d’octubre de 2016 a Marsella, el desenvolupament d’un kit per a campanyes contra l’exclusió i l’organització de setmanes per a la inclusió social el maig de 2017.

Aquí un video de l’acte a Ciutat Meridiana, Barcelona el 16 de Maig 2017:

Jornada coorganitzada per CEPS Projectes Socials, CEESCel ParlantePES Cruïlla, i AcPpJ.

En el curs de formació a Marsella, CEPS Projectes Socials va celebrar un taller d’un dia sobre com crear una campanya, amb l’enfocament específic en el disseny de la campanya del projecte #CLOSER cap a la setmana de la inclusió social al maig de 2017. Els socis del projecte van acordar dos nous hashtags: #BeCLOSER i #BeIn_g , per unir les nombroses campanyes locals en una de sola.

El material del taller es pot accedir a: Com crear una campanya; Col·lecció de tool-kits per fer campanyes; Exemples de bones i males pràctiques.

Aquí unes imatges de Marselle:
CLOSER TRAINING COURSE - MARSEILLES

Més informació: www.socialinclusion.info