Esdeveniment en castellà i català (horari de 11:00 a 12:00)


Facebook: https://www.facebook.com/MakingProjectsCEPS/live/

NOTA DE PREMSA

Convidem a mitjans de comunicació, professors, educadors / es, joves i tot el que estigui interessat, a participar en aquest esdeveniment d’on es presentaran els vídeos i altre material creat per persones joves contra el discurs i els comportaments d’odi i racisme, impulsat per #HITproject (http://hitproject.eu/)

11:00 Benvinguda – gigi guizzo, CEPS, coordinadora del projecte a Barcelona

11:10 Presentació dels videos i accions de la campanya HIT creada per jóves a Catalunya #HITproject Youtube

11:25 Ronda de preguntes

11:35 Presentació recursos educatius, app HIT i propers esdeveniments:

11:50 Ronda de preguntes final

12:00 Tancament de l’esdeveniment

El #HITproject (http://hitproject.eu/) va ajudar a crear equips de joves, que van dissenyar material per a una campanya a nivell Europeu per contrarestar el discurs i el comportament d’odi cap a persones que han migrat.

El projecte ofereix material educatiu gratuït i un nou model d’empoderament de persones joves a Europa, d’entre 14 i 19 anys, per abordar el racisme, la xenofòbia i la discriminació contra persones que han migrat. Els membres dels equips d’interruptors de l’odi van ser capacitats a través de pràctiques participatives i inclusives basades en les arts, facilitades per persones mentores, per contrarestar el comportament d’odi a les seves escoles i comunitats.

El projecte va començar l’1 d’octubre de 2018, té una durada de 24 mesos i reuneix nou socis europeus de diferents països: HFC Hope For Children CRC Policy Centre (Xipre – Soci líder), Rinova Limited (Regne Unit), Collage Arts ( Regne Unit), Associazione Culturale Mulab (Itàlia), CEPS Projectes Socials (Barcelona), “The smile of the child” (Grècia), Universitat Frederick (Xipre), Metropolisnet-European Metropolis Employment Network Ewiv (Alemanya) i Gender Alternatives Foundation ( Bulgària).

El projecte HIT (REC-RRAC-RACI-AG-2017-807.861) ha estat cofinançat amb el suport de la Direcció General de Justícia i Consumidors: Programa d’Igualtat de Drets i Ciutadania de la Comissió Europea. El seu contingut i materials són responsabilitat exclusiva dels seus autors. La Comissió no es fa responsable de l’ús que pugui fer de la informació aquí continguda.